Forsidepike

Nei, dette er ikke et innlegg om at jeg er forsidepike. Det er jeg nemlig ikke, og har aldri vært. Ikke er jeg eller har vært midtsidepike heller, og det er jeg vel glad for! Dette er en liten samling av mine forsidebilder på Facebook. Det er bare et tilfeldig utvalg, som jeg naturligvis har valgt ut selv. Prøvde å velge de bildene som det ikke var så mange forskjellige folk på, for det er ikke sikkert alle vil være på bloggen min. Noen måtte bare. Beklager det, altså.

 

Her har vi en liten samling av Gry-bilder:

Alltid har vel jeg vært skikkelig fotogen. Eller var det sånn at jeg ikke var det? Hmm, det må jeg tenke litt på. Heller mot nei...

 

Her er jeg og Miriam:

Det var på den tiden Miriam var langhåret og jeg var syltynn. Tidene forandrer seg. Det som ikke har forandret seg, er at vi fortsatt er like skrullete. Det liker jeg.

 

Min nest største kjærlighet:

Potetgull og annen snacks er vel kilden til lykke, hva? Jeg er hvertfall farlig nær å mene det. Det er ikke bra for vekta, sier vekta.

 

Beste setningen:

Dette er altså en av de beste setningene som er skrevet. Den sier så mye og så lite.

 

På eventyr med a' mor:

Da jeg var ferdig utdannet førskolelærer og hadde levert min bacheloroppgave, tok min mamma meg med på tur til Ålesund og Molde. Det var veldig, veldig koselig, og jeg hadde det veldig bra på tur med a' mor. Hun er nemlig en meget god reisepartner. Det er ikke min mamma du ser på bildet, altså. Mamma lekte fotograf.

 

Den store kjærleiken:

Man opplever mye i livet, og man møter mange folk. Jeg var så heldig at jeg møtte en kjekk nordlending i fjor, og vi ble kjærester. Dette bildet er fra bursdagsselskapet til en venninne av Glenn, men det selskapet tror jeg ikke vi skal skrive om på internett, av mange grunner. Nordlendinger + alkohol kan bli litt for "morsomt"...

 

Verdens blideste prest:

Noen ganger når man er kjærester, finner man ut at man skal gifte seg, så vi giftet oss 12. april 2014. Det var hyggelig, og presten var så blid. Han likte jeg. Selvfølgelig har jeg varmest følelser for min kjære ektemann. Hvor blir det av vielsesattesten, prest? Vi har ikke fått den enda!

 

Kiss me, honey honey, kiss me:

"Nå kan du kysse bruden". Jippiiiiii!


Nygift OG venter barn:

Vi måtte jo ta noen bilder der Glenn grafset på magen min. Obligatorisk når det er småfolk (1 stk) inni der.

 

På jobben:


Dette sitatet henger på toalettet på jobben. Det er så bra. Les det! Tenk på det!

 

Nå har du fått et lite innblikk i mitt sinn. Kanskje tenker du at jeg er rarere enn du trodde, kanskje er jeg mer normal enn du trodde, eller så tenker du kanskje "typisk Gry". Hva vet vel jeg? Jeg liker å skrive, og sånn er det bare.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits