Kcal i lange baner

God morgen! Nå ligger jeg i senga og reflekterer over helga som har vært... I dag våknet Knertleifen like før hans far dro på jobb klokka 5, og han skulle ha mat. Det var ikke snakk om noe annet... Nå har han slurpa i seg 200 ml melk, og jeg venter på at han skal sovne i senga si. Han har begynt å bli mer bestemt og tøysete i det siste, og å klype og slå er visst favorittaktivitetene om dagen, i tillegg til å studere folks klokker og smykker. Den gutten blir enten gullsmed eller tjuvradd. Hehe...

 

Jeg gikk på vekta i stad, og den viste det jeg fryktet. Selv med trening på både fredag og lørdag, hjalp ikke det på helgens utskeielser. På lørdag spiste jeg både vårrull og pankopanert scampi til FORRETT, og spiste kylling paneng og noe deilig svinekjøtt og oksekjøtt til hovedrett, og jeg var ikke gjerrig på risen. Litt sukkerholdig drikke ble det jo også. Fornuften min i går var ikke bedre. I stedet for å spise lite og ofte, spiste jeg kun 2 store måltider. Etter mine beregninger spiste jeg 740 kcal til frokost, inkludert sjokomelk, loff og gulost, og til middag ble det 993 kcal med pizza fra Dolly Dimple's. 

 
Nå vet jeg ikke om jeg skal være skuffet over meg selv, eller tenke at det var greit å kose seg litt i helga. Jeg har fortsatt ikke rørt godteri, så kanskje jeg skulle feire det? Treningen er jeg i alle fall fornøyd med, og jeg er fortsatt støl.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits