Selvdigging i BulgariaGod kveld, du som har rotet deg inn på min blogg. Så hyggelig at du tok turen hit. Skulle gjerne gitt deg en velkomstcava med jordbær i, men det får bli en annen gang. 

Jeg kom hjem fra Bulgaria for noen timer siden, med min mann og min sønn. En flott tur. En koselig tur med mye latter og glede, i tillegg til triste nyheter i sosiale medier. To netter på rad følte vi en viss uhygge og uro. Tankene våre sender vi fortsatt til de utsatte i både Nice og Tyrkia. Hotellet vi bodde på hadde flaggene på halv stang, og det synes jeg var flott av dem. Jeg pleier ikke å skrive om slike alvorlige ting, fordi jeg blir helt uvel av å tenke på hele opplegget, men jeg ville bare nevne det. Jeg synes det er forferdelig og ekkelt, og skulle ønske det bare var en vond drøm alt sammen.  

Tilbake til overskriften min... Hvorfor tok jeg så mange bilder av meg selv i Bulgaria? Fordi gubben min aldri tar bilder av meg uten at jeg må mase, så da fikser jeg selv. Og jeg tok mange, mange bilder av gubbe og guttunge, men de får ikke bloggen se nå i kveld. 

Jeg kommer til å begynne å publisere tekster på bloggen som jeg har skrevet og publisert i Romerikes Blad tidligere, på oppfordring fra min gode og nydelige venninne, Ida. Dette vil jeg nok gjøre jevnlig, så følg med hvis det er av interesse.

Ha en god natt, godtfolk!

 

#prayfornice #prayforturkey #Romerikesblad #Bulgaria #selvdigging #selfie #butfirstletmetakeaselfie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits