Feit og flott?Jeg har slitt med vekten siden tenårene, og da jeg begynte på Grete Roede var jeg på mitt tjukkeste noen gang. Så gikk jeg ned 8 kg, og var fremdeles fryktelig tjukk. Uansett hvor mange små kilo jeg går ned, så er det snakk om sykelig overvekt her. Jeg må gå ned en del, for å minske risikoen for alle slags fæle sykdommer som jeg kan få fordi jeg har for mange kilo på kroppen. 

Nå jobber jeg litt med å prøve å være fornøyd med meg selv før jeg kommer dit jeg bør være. Kan jeg føle meg som et verdig menneske før jeg blir slankere? Innerst inne føles det ikke alltid sånn, men nå prøver jeg å si til meg selv at jeg er bra nok som jeg er. Er det lett? Nei. Tror jeg på det selv? Ikke alltid. Jeg har mye å jobbe med for å komme dit at jeg kan være komfortabel med hvem og hva jeg er. Nå må jeg bare komme tilbake på Grete Roede-kursen, slik at ikke enda flere feriekilo baller seg på. Jeg aner ikke hvor mye jeg har gått opp, men vektnedgang i ferien? Tror nok ikke det... Skal jeg da være skuffet over meg selv eller glede meg over en koselig ferietur som er forbi? 

Uansett må jeg innse at jeg et feit. Eller, jeg har jo innsett det, men jeg visste på en måte ikke at alle visste det. Det høres kanskje teit ut, men det var ikke før en selger i Bulgaria sa at hun hadde min størrelse, for hun hadde "big sizes", at jeg skjønte at min kroppsfasong og tjukkhet var synlig for alle. Haha.

 

#grublerier #greteroede #feitogflott #feit #sykeligovervekt 

3 kommentarer

tanketromling

19.07.2016 kl.04:51

Jeg synes at tjukke damer er fint. Hva med oss som liker dem litt runde? Er vi også feil? Skal vi også skamme oss?

Skjønnhetsidealene forandrer seg. I Afrika er det status å være rund. Når man finner gamle venusfigurer er de svært sjenerøse i formene. Hvorfor skal en kvinne på død og liv være slank?

Så jeg synes du har absolutt ingenting å skamme deg over. Synes du var kjempefin, jeg.

Gry

19.07.2016 kl.09:30

tanketromling: Så hyggelig! :)

Gry

19.07.2016 kl.09:32

tanketromling: Og forresten, nei, de som liker runde damer er det ingenting feil med. Jeg synes overvektige folk kan være like fine jeg også, bare liker ikke å være det selv, mest fordi jeg er redd for å få sykdommene som kan følge med.

Skriv en ny kommentar

hits