Back on track

Selv etter ferien har kostholdet mitt vært forferdelig usunt og ikke-Roede. Jeg har klart å trøkke i meg ekstremt mye godteri og ikke minst potetgull. På torsdag var det start på Grete Roede etter sommeren, og vekta viste  (ikke uventet) + 3.3 kg. Krise, men samtidig kick i rumpa. De på Ullevål skal ikke få rett i at jeg ikke klarer dette uten slankeoperasjon. De sa kanskje ikke ordrett det, men jeg tolket det sånn, og mistet derfor motet litt. Men jeg vil klare det! Jeg vil ikke gå for fort nedover, for da går jeg like fort opp. Livsstilsendring! 

I starten orker jeg ikke å telle kalorier så mye. Jeg vil heller følge vanene jeg har hatt med Grete Roede, og tenke på sunnere valg. I går var første dagen min totalt uten godteri, og i dag prøver mannen min å si at "det er jo lørdag". Det må jeg bare klare å stå imot. I kveld blir det taco, og det er enda bedre enn godteri.

 

Ønsker alle der ute en fin lørdag!


#greteroede 

3 kommentarer

lisarorvik

13.08.2016 kl.13:37

Dette så godt ut :)

Mia - Alt annet enn A4

13.08.2016 kl.17:49

Taco er snadder, å det trenger ikke være så usunt heller :) Hold ut, sukkersuget er verst i starten. 2 uker, så er det meste av suget borte vekk. Kanskje noe før den tid også. Heier på deg, lykke til! Du kan klare det, at man sprekker litt til tider betyr ingenting i det store bildet :)

Gry

19.08.2016 kl.23:52

Mia: Gjelder å tenke fremover:) Taco er gull hvis man begrenser seg litt på ost, rømme og lefse. :)

Skriv en ny kommentar

hits