Jeg ser på mine vakre, ut på byen-pyntede venninner, og tenker...Jeg ser på mine vakre, ut på byen-pyntede venninner, og tenker... Jeg er ikke der. Jeg har aldri vært der. De liker å pynte seg, for sin egen del og for mannfolka. Jeg har så klart prøvd det jeg også, men aldri følt at jeg har vært så heit som mine vakre venninner. Noen ganger kjenner jeg at misunnelsen gnager litt på, men jeg innså nettopp noe om en av mine beste venninner. Vi er på totalt forskjellige steder i livet. Jeg er gift og har barn, mens hun er singel og fokuserer mye på karrieren. Det jeg innser, er at jeg unner henne å være vakker og nydelig på fest, mer nå enn tidligere. Jeg har aldri følt meg pen eller i det hele tatt attraktiv, men jeg har jo klart å kapre noen mannfolk i årene som har gått, så noe må jeg jo ha hatt å tilby. Nå er jeg til og med gift med en mann som jeg anser til å ligge mange nivåer over meg. Mange mener jeg har skutt gullfuglen.

Det jeg liker best å gjøre i festlige lag nå, er å leke morsomme drikkeleker, danse, og ha det gøy med mine venner og min mann. Kanskje det er min versjon av voksenlivet. Hva vet vel jeg? Jeg kunne gjerne gått kledd i joggebukse og slaskete t-skjorte på byen, men jeg vil jo ikke gjøre de jeg henger med flaue. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg så like bra ut på byen som mine vakre venninner, men det viktigste er kvalitetstiden. Den setter jeg så pris på. Mannfolkkapring er jeg ferdig med. Den biten får dere ta dere av, jenter. 

 

#vakrejenter #påbyen #tanker

2 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

20.08.2016 kl.11:13

Herlig skrevet!

Er kanskje litt som i dyreriket, der stort gevir eller flott fjærmanke er det som skal til for å danse med motsatt kjønn? Nå er det vell oftest herrer i dyreriket som flotter seg, men vi mennesker har vell egentlig aldri fulgt dyrenes-norm.

Fint å pynte seg, men ser jeg ikke er den som liker å fjonge meg med kjoler og slikt. Kanskje er det fordi vi allerede har kapret mannen i vårt liv?

Du er pen som du er, kos deg på fest. Senk skuldrene å vit at venninnene dine må fortsatt vise flotte fjær for å lokke en potensiell make, eller avskrekke rivaler. Vi som har mann slipper det presset :D Tja, er vell kanskje en del av voksenlivet?

Gry

06.09.2016 kl.20:32

Mia: :-D

Skriv en ny kommentar

hits