Hvert år vi møtes

Igjen føler jeg meg som en pensjonist. Hvert år er det "Hver gang vi møtes" og hvert år følger jeg med som en tulling. Forrige sesong ble jeg helt hekta, og Spotifyen min var full av sanger derfra. Det er ikke like ille i år, heldigvis, men det tror jeg har noe med at det var litt kulere gjeng i fjor. No offence, Vågan og co. Dere er kule, dere også, men det var virkelig noe magisk over Ravi, Wenche Myhre, Admiral P og de andre, og de låtene de lagde var helt episke. Det er ikke til å komme fra. 

 

Jeg kjenner ikke til så mye av materialet til årets artister. Det er sikkert der det ligger. Likevel har jeg sittet lørdag etter lørdag og blitt helt bergtatt av Åse Klevelands utstråling når hun fremfører, Benny Borgs kule stemme, og jeg føler at jeg endelig har blitt kjent med selveste Dansken. Hanne Sørvaag har jeg hatt sansen for lenge, men jeg kjente visst ikke mange av låtene hennes. Ida Maria er jo helt gal til tider, men hun er veldig flink. Hennes versjon av "My heart is yours" var jo totalt psycho, og jeg lurer litt på hva Åse Kleveland tenkte da Ida Maria begynte å danse på bordet. Det må jo ha vært litt for mye for henne, innbiller jeg meg. 

 

Det som er så fantastisk med dette programmet, er måten artistene snakker om hverandre på. De er så positive og glade, og det blir bare god stemning. Jeg kjenner at jeg blir litt rørt, faktisk. Det er ikke ofte folk snakker så positivt om hverandre. Det er så mye (unnskyld språket) dritt og negativitet der ute i verden, så det er godt å kravle inn i "Hver gang vi møtes"-bobla. Dessuten skal ingen stemmes ut, og alt er bare kos. Da må man bare bli glad! Så denne sesongen har jeg sittet i sofaen med strikkeringen min og inntatt godstemning hver lørdag, og jeg gleder meg allerede til neste sesong. Jeg håper de fortsetter å lage det frem til jeg faktisk blir pensjonist på ordentlig. 

 

Denne sto på trykk i Romerikes Blad i går.

3 kommentarer

Britt Kvande Eikrem

25.02.2017 kl.17:00

Tusen takk Gry 😊 Helt enig i alt du har fått med her, jeg lurer fælt på om Åse Kleveland har parykk eller ikke 😊 Hehe.

Mari

25.02.2017 kl.18:42

Enig Gry 😊 hilsen en annen wannabe pensjonist 😉

Gry

19.05.2017 kl.21:02

Mari: Haha :-)

Skriv en ny kommentar

hits