Naken ved min side

Jeg har vært på spa! Spa er fantastisk og avslappende, og du kan slette stresset og bla bla bla. Ja, det var flott. Jeg anbefaler det. Ikke alt falt i smak, vel å merke. Jeg visste at det var en viss risiko for at noen kunne være nakne, men så mange? Ja, det er faktisk lov å være naken, men er det nødvendig? Trenger du virkelig å lufte danglebæra dine offentlig? Foran meg? Det synes jeg ikke noe om. Kunne det ikke heller vært en egen nakenavdeling? 

Bare se for deg at du og din kjære sitter på taket i et varmt basseng og prøver å nyte hverandres selskap. Dere hvisker hyggelige ting til hverandre, og plutselig kommer en gammel naken mann gående og setter seg rett foran dere. Det ødelegger stemninga litt, er du ikke enig? Det blir ikke bedre når du ser at han niglaner på de pene unge jentene ved siden av seg, og ikke klarer å ta blikket fra dem når de reiser seg opp, og hun ene er naken! Og mannen smiler ikke... Han bare ser ut som en creepy og pervers stalker. Der røyk romantikken for min del. Bare i dette bassenget var det fem, ja FEM, nakne menn. Ikke unge menn man kunne hvile blikket på, men eldre menn med hengende forhud (ja, jeg observerte såpass) som synes det er det mest naturlige i verden å blotte seg for andre. Da slapper de av, når de får vist seg frem litt. Ikke vondt ment, men etter dette spabesøket heller jeg faktisk over mot en lesbisk fremtid. Og jeg tuller ikke.

Det verste med spabesøket var likevel faktisk at min egen mann innbilte seg at jeg ville kle meg naken og la ham smøre meg inn med leire. Foran andre mennesker. Nakne mennesker. Det var et rituale som fulgte med i pakka vår. Han ble skuffet da jeg ikke ville. Hva er vel kleinere eller fælere enn å stå sammen med nakne folk du ikke kjenner og gni inn hverandre med leire? Jeg kommer ikke på noe. Tror aldri jeg kommer til å tilgi gubben for at han innbilte seg at jeg kom til å mene at det var greit, når jeg i vårt eget hjem ikke tør å vise frem min nakne rumpe en gang. Kjenner han meg i det hele tatt? 

Hvis du noen gang møter meg på spa, ber jeg deg pent om å revurdere nakenheten...

2 kommentarer

følger

31.07.2017 kl.17:31

kunne ikke sagt det bedre!

Gry

06.08.2017 kl.13:08

følger: Hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits