hits

Hundepåske

Denne påsken har vært unormal for min del. Jeg og familien min har nemlig passet en hund. Alle som kjenner meg vet at jeg er pyse og slett ikke noe hundemenneske (ikke kattemenneske heller, men det er en annen sak)... Har passet skriver jeg, men hun er her fortsatt. Eierne kommer og henter lille Jennymor i morgen. Gubben min har forelsket seg helt i henne, så spørs om han lar henne gå. Det blir spennende å se. Sønnen liker også Jenny, men synes det er vanskelig at han ikke kan herje så mye han vil med henne og mate henne med restene sine. 

 

Denne lille mopsen er en av mine favoritthunder. Den er rolig og snill og hører på enkle «ordre». Den er morsom og søt, og alle liker henne. Vel, min mor er ikke noen stor fan, men hun har ikke peiling. Og når jeg sier en av mine favoritthunder, så betyr det en av to. Jeg liker egentlig bare to hunder. Som jeg sa, ikke noe hundemenneske. Det er Jenny og Isetta. That is it. Isetta er verdens søteste chihuahua. 

 

Takk til Jennys eiere som faktisk turte å levere henne til meg, når de vet hvordan jeg er. Det har vært en annerledes påske med en morsom, sta og nusselig turkamerat. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar