hits

Potetgullforbud... Hvordan går det?

15. april bestemte jeg meg for å ha potetgullforbud fra 16. april til 16. mai. Hvorfor? Fordi potetgull er min store kjærlighet og avhengighet, og jeg trengte en boost som skulle være sunn i min livsstilsendring. Jeg tenkte at litt godteri nå og da skulle være greit, fordi jeg klarer å styre meg bedre på det.

Jeg har ikke spist potetgull siden 15. april. I dag er det 28. april. Jeg skal ikke spise potetgull før 17. mai, men etter det tror jeg at nye regler må lages, som MÅ følges. Kanskje jeg heller skal kutte ut annet godteri fullt og helt, for det er ikke så viktig for meg uansett, og få lov å unne meg en potetgullpose i helgene. Kanskje jeg skal kjøpe inn 4 poser på lønningsdag og de skal holde til neste lønning. 4 poser i måneden er jo mye bedre enn 5 poser i uka, slik det var i perioder tidligere? Men det som irriterer meg nå, er at vekta er så ustabil. Ikke hva jeg veier, men hva selve vekta viser. Så nå vet jeg egentlig ikke hva jeg veier, og det er så umotiverende. Og jeg har i hvert fall ikke gått ned noe i denne perioden uten potetgull. Jeg har drukket ganske mye lettbrus, så kanskje det har køddet med systemet. Må finne en begrensning der også.

Livsstilsendring er ikke bare bare, og jeg ligger dårlig an til å nå målet om å veie under 80 kilo innen sommeren. Men jeg har så lyst til å klare det! Kjempelyst!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar