hits

Gøy og støy for store og små

Helgen som var hadde vi barnevakt lørdag til søndag. Da dro gubben og jeg på Lekter’n på Aker Brygge for å ta noen øl og drinker. Det var nydelig vær, og det var topp stemning. Vi inviterte Tor, Anders kom, Ida kom, og Cecilie kom med sin mor. Vi hadde det riktig så koselig, og Ida og jeg delte prosecco. Vi hadde det så koselig at vi satt der helt til vi skulle hjem. Det ble en meget bra kveld. Thank you for babysitting, mamsen!

På søndag var vi på Tusenfryd; min mor, min mann, min sønn, jeg, Pablo, Ida og Sofia. Det ble også en veldig koselig dag, og gubben vant 2 kilo Firkløver! Sønnleif hjalp til med det, så klart. Vi tok mange barnekaruseller med barna, og så fikk de voksne ta noen litt skumlere karuseller. Ikke jeg, så klart, pyse som jeg er.

I går... Da spiste jeg ikke frokost, så da gikk alt i surr. Det ble sunn lunsj; 2 knekkebrød med ost, skinke, grønt og noen babygulrøtter. Middagen ble cheeseburgermeny på McDonald’s, for jeg holdt på å sulte i hjel. Var fortsatt sulten etter maten, så da ble det McFlurry med Twix til dessert. Ikke nok med det... Hjemme fant jeg potetgull, Fox og ostepoprester som ikke fikk være i fred, og da gubben kom hjem bestilte vi pizza. Ja, du leste riktig. Så mye dumt kan man gjøre når frokosten uteblir. Så gårsdagen var en skrekkdag for helsa, som jeg velger å se på som en liten utskeielse som jeg skal glemme. I dag er en ny dag, og jeg velger å si at uka starter i dag. La oss kalle gårsdagen søndag nummer to.

Så i dag skal jeg gå en lang tur for å inspirere meg selv til å bli sunnere igjen, og godteri og potetgull skal ikke røres før helgen igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar