hits

Brus og bæsjebleier

Nå er jeg ferdig med 4 av 5 dager av første arbeidsuke etter ferien, og føler nesten at jeg ikke trenger helg enda. Det har vært så trivelig å komme tilbake i barnehagen, og jeg er meget motivert for et nytt barnehageår med bæsjebleier, tull, fjas og pedagogiske opplegg.

I ferien har jeg kosa meg, Fitbit’n har chilla’n, og jeg har spist potetgull til den store gullmedalje. Jeg har drukket brus som tørstedrikk, og bare levd. I Nord-Norge fikk jeg sove ut hver dag, og det var sååååå deilig! Stor takk til min fantastiske svigermor og min herlige svigerbestemor for det! Og hva viste vekta da jeg kom hjem? Altfor mye, men for første gang i livet har jeg ikke dårlig samvittighet for det. Jeg har fortjent hver kalori og hvert minutt med søvn og slækking.

Nå gidder jeg ikke å tenke så mye på vektnedgang. Jeg er så lei av det! Jeg vil heller tenke på en sunnere kropp og riktig næring. Hva trenger kroppen? Hva får meg til å føle meg bra når jeg spiser det? Drikker jeg brus i uka, så gjør jeg det med god samvittighet. Jeg vil heller tenke på hva jeg trenger for å være lykkelig, og hvis det er kyllingsalat eller ostepop akkurat den dagen, så får det bare være. Hva slags liv er det å være ulykkelig overvektig? Kanskje det er bedre å prøve å bli generelt happy, så følger vekta etter underveis.

Jeg har verdens kuleste sønn, en ordentlig kjekk mann, og masse flotte venner og kollegaer, og en nydelig familie og svigerfamilie. Det er positivt! Jeg er en hyggelig person, som oppriktig vil at andre skal ha det bra. Det er jo ikke galt det, heller.

Og hvis du lurer på hva bildet betyr.... Det betyr at i august har jeg bildebevis på veggen av at jeg og ungen besteg Kolsåstoppen i fjor, og at det finnes en småsprek liten tuppe inne i meg et sted.

2 kommentarer

02.08.2018 kl.18:49

Sanne ord og en fornuftig beslutning Gry😃Bruker alt for mye tid på konstant dårlig samvittighet og det er jo ingen livsglede i det.

Gry

02.08.2018 kl.20:54

Anonym: Nettopp :)

Skriv en ny kommentar